beats by dre cheap

20.kolo Slavija - Željezničar 2-1

Sačekao sam da prođe neko vrijeme pa da napišem ovaj post jer sve ono što se dešealo jako je utjecalo na mene. Sve je počelo dobro, na Dobrinji smo se okupili u velikom broju i krenuli prema lukavici. Na ulazu policija nas je stavila u neko blato da čekamo al i to je prošlo bez problema. Prvo poluvrijeme bilo je katastrofa, slavija loša a mi jo gori.

U drugom poluvremenu mi pravimo manju bakljadu i utakmica je bila prekinuta na 2-3 min. Željo na ovoj utakmici zaista jeste bio loš ali šta god da je pokušao napraviti ne bi uspio jer je sudija iz Trebinja otvoreno sudio u korist slavije. Prvo penal koji je bio čist prekršaj nad golmanom, zatim ga nije dosudio kad stvarno jest bio i uzimanje dvije prenosti iz kojih bi Željo zabio gol 100%. Slavija je povela iz jednog kornera i tu su počeli belaji. Sa naše tribine počeli su letjeti komadi razbijenog betonskog bloka koji su pogodili i igrače i navijače i policiju. Kada smo izašli došlo je do obračuna sa policijom pogotovo na onom dijelu gdje je granica.

Već drugo gostovanje za redom idemonajboljem domaćinu. U prvom nas gol nije htio iako smo bili 10 puta bolji od Veleža. Ovdje je sudija šiljio, a iako smo bili loši uspjeli smo izjednačiti.Treća sreća je protiv Leotara u Trebinju a prije toga (ove sedmice u subotu) igramo sa Širokim b.

Fudbalski klub Željezničar
http://fkzeljeznicar.blogger.ba
04/04/2007 08:40