beats by dre cheap

23.kolo Željezničar - Radnik Bijeljina 1-0

Bez mnogo truda i muke na Grbavici je savladan bijeljinski radnik koji se već sada može pripremati za 1.ligu pc. Prvo poluvrijeme je proteklo u dominaciji Želje, propušteno je nekoliko dobrih prilika. Na poluvrijeme se otišlo bez golova. U drugom poluvremenu Željo je krenuo puno ofanzivnije, i gol za pobjedu došao je u 53. minuti. Do kraja bilo je prilika na obje strane međutim rezultat je ostao nepromjenjen.

U ovom postu bih se osvrnuo na navijanje. Ovo je bila utakmica na Grbavici sa najmanje gledalaca u ovoj sezoni, a navijalo se jako dobro, ako ne i najbolje ako izuzmemo 2 velika debija protiv pitara i š.brijega. Najbolji trenutak na utakmici je bio kada je oficijelni spiker rekao da se može na sjever radi kiše, oni penzioneri otišli a nas 300-400 ostalo da navijamo najbolje što možemo. Ludilo.

Ovom pobjedom stvorila se koliko-toliko dobra atmosfera pred vječiti derbi. Pobjeda je minimalna, ali vidjelo sa da se igrači čuvaju za derbi. Da kažem i to da je derbi u subotu u 20h na Koševu, ali o tome u narednom postu uskoro.

Fudbalski klub Željezničar
http://fkzeljeznicar.blogger.ba
18/04/2007 20:24